Muovikappaleiden viimeistely ja jälkikäsittely

Tuotteiden värjäys

Kemiallisesti värjäämällä 3D-tulosteet saadaan viimeisteltyä valmiiksi loppukäyttäjää varten tai markkinointikäyttöön. Värjäys antaa kappaleelle UV-suojan ja lopputulos on erittäin kestävä sekä korkealaatuinen. Saatavilla on useita eri värejä.

Värjätyt 3D-tulosteet suoraan loppukäyttäjälle

Voit tilata meiltä 3D-tulosteet valmiiksi oikeanvärisiksi värjättyinä, jolloin pystyt toimittamaan ne sellaisenaan suoraan loppukäyttäjälle tai saat värjätyt osat heti markkinointikäyttöön. Käytämme kemiallista värjäystekniikkaa, jolla tuotteisiin saadaan pitävä, tasainen väri.

3D-tulosteita on saatavilla 12 päävärissä ja lisäksi välivärit saamme tehtyä suoraan RAL-värikoodeista. Lopputulos on hyvin kulutusta kestävä ja korkealaatuinen. Värjäys tuo tuotteeseen myös UV-suojan, jolloin se ei kellastu. Värjäys voidaan tehdä PA2200- ja PA3200GF-materiaaleille.

Tuotteiden pinnoittaminen

3D Formtechin mikropinnoite sopii loistavasti 3D-tulostettujen kappaleiden viimeistelyyn. Pinnoite levitetään valmiin 3D-tulosteen päälle, jolloin kappaleen pinnalle muodostuu ohut ja kestävä suoja. Käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa sekä kestää erinomaisesti kemikaaleja ja UV-säteilyä. Pinnoite antaa täyden suojan muovikappaleelle ja avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia 3D-tulostettujen kappaleiden käytölle.

Mikropinnoitteen avulla 3D-tulosteista saadaan vedenpitäviä. Pinnoitettuja kappaleita voidaan siis käyttää ulkoilmassa ja kaikkialla missä on mahdollisuus joutua tekemisiin veden tai muun nesteen kanssa. Mikropinnoite ei sisällä vaarallisia aineita ja on turvallinen käyttää.

Pinnoitus voidaan tehdä kaikille materiaaleillemme, niin värjätyille kuin värjäämättömillekin. Mikropinnoite saa kappaleiden värit hehkumaan ja on loistava tapa viimeistellä 3D-tuloste.

Mikropinnoitus (oikealla) tekee kappaleesta vettä ja likaa hylkivän.
[index]
[index]