Prototyypit

3D-tekniikalla valmistettujen prototyyppien eli yksittäismallien avulla tuotteen design ja käytettävyys voidaan testata riskittömästi ennen tuotantoon laittamista.

3D-tulostus tuotekehityksen apuna

3D-tulostamisella voidaan nopeuttaa ja sujuvoittaa tuotekehitysprosessia. Sen avulla on helppo todentaa ja tarkistaa tuotteen design, toiminta sekä ergonomia ennen kuin tuote laitetaan tuotantoon. 3D-tulostamisen hyödyntäminen voi tuoda huomattavia säästöjä, kun vältytään turhilta muottimuutosten aiheuttamilta viivästyksiltä ja kustannuksilta.

3D-tulostamalla prototyypit saadaan tehtyä yksityiskohtaisesti valmiin tuotteen näköisiksi, jolloin tuotteesta saa erittäin realistisen, konkreettisen kuvan.

Tuotekehityksessä käytettävät prototyypit pystytään valmistamaan 3D-tulostamalla aiempaa huomattavasti nopeammin ja kustannustehokkaammin. Hinta ja nopeus eivät kuitenkaan ole ainoita saavutettavia etuja. Blogikirjoituksessa ”3D-tulostetut prototyypit tekevät tuotekehityksestä nopeampaa ja edullisempaa” esittelemme 5 kohdan listauksen 3D-tulostettujen prototyyppien hyödyistä yrityksen tuotekehitykselle.

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö 3D-tulostuksesta alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: zip, igs, iges, stp, step, stl.
    Liite: (maks. 100 Mt. Tiedostotyypit: zip, igs, iges, stp, step, stl)
  • Jos liitetiedostosi on suurempi kuin 100 Mt, lähetä tarjouspyyntösi liitteineen osoitteella sales@3dformtech.fi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
[index]
[index]