Muut palvelut

Tarjoamme varsinaisen 3D-tulostuksen lisäksi monipuolisesti erilaisia 3D-tulostuksen asiantuntijapalveluja.

Tutustu asiantuntijapalveluihimme

Koulutus

Tarjoamme yrityksille 3D-tulostukseen liittyvää koulutusta, jossa kerromme 3D-tulostuksen nykytilanteesta ja 3D-tulostuksen eri alojen yrityksille ja teollisuuteen tuomista mahdollisuuksista.

Lue lisää

Konsultointi ja kartoitus

Teemme yrityksille konsultointia ja kartoitusta, jonka tarkoitus on selvittää 3D-tulostuksen kannattavia käyttömahdollisuuksia kunkin yrityksen toiminnassa.

Lue lisää

3D-mallinnus

Teemme tarvittaessa asiakkaillemme 3D-tulostusta varten tarvittavaa suunnittelutyötä ja 3D-tuotemallinnusta, jotta idea saadaan tulostettavaan muotoon.

Lue lisää

Värjätyt tuotteet

Kemiallisesti värjäämällä 3D-tulosteet saadaan viimeisteltyä valmiiksi loppukäyttäjää varten tai markkinointikäyttöön. Värjäys antaa kappaleelle UV-suojan ja lopputulos on erittäin kestävä sekä korkealaatuinen. Saatavilla on useita eri värejä.

Lue lisää

Metallikappaleet

Metallikappaleiden valmistaminen 3D-tulostamalla on järkevä ratkaisu kohteisiin, joissa osilta tarvitaan kestävyyttä ja keveyttä.

Lue lisää

Pinnoitetut tuotteet

Valmis 3D-tuloste voidaan suojata ja viimeistellä mikropinnoitteellamme. Pinnoite hylkii likaa ja tekee kappaleesta täysin vedenpitävän.

Lue lisää
[index]
[index]