Pinnoitetut tuotteet

Valmis 3D-tuloste voidaan suojata ja viimeistellä TFC-mikropinnoitteellamme. Pinnoite hylkii likaa ja tekee kappaleesta täysin vedenpitävän.

TFC-mikropinnoitteella täysi suoja vettä ja likaa vastaan

3D Formtechin TFC-mikropinnoite (Thin-Film Coating) sopii loistavasti 3D-tulostettujen kappaleiden viimeistelyyn. Pinnoite levitetään valmiin 3D-tulosteen päälle, jolloin kappaleen pinnalle muodostuu ohut ja kestävä suoja. Käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa sekä kestää erinomaisesti kemikaaleja ja UV-säteilyä. Pinnoite antaa täyden suojan muovikappaleelle ja avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia 3D-tulostettujen kappaleiden käytölle.

TFC-mikropinnoitteen avulla 3D-tulosteista saadaan vedenpitäviä. Pinnoitettuja kappaleita voidaan siis käyttää ulkoilmassa ja kaikkialla missä on mahdollisuus joutua tekemisiin veden tai muun nesteen kanssa. TFC-mikropinnoite ei sisällä vaarallisia aineita ja on turvallinen käyttää.

Pinnoitus voidaan tehdä kaikille materiaaleillemme, niin värjätyille kuin värjäämättömillekin. TFC-mikropinnoite saa kappaleiden värit hehkumaan ja on loistava tapa viimeistellä 3D-tuloste.

TFC-mikropinnoitus (oikealla) tekee kappaleesta vettä ja likaa hylkivän.

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö 3D-tulostuksesta alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.


Jos liitetiedostosi on suurempi kuin 25 Mt, lähetä tarjouspyyntösi liitteineen osoitteella sales@3dformtech.fi.

[index]
[index]