Pinnoitetut tuotteet

Valmis 3D-tuloste voidaan suojata ja viimeistellä mikropinnoitteellamme. Pinnoite hylkii likaa ja tekee kappaleesta täysin vedenpitävän.

Mikropinnoitteella täysi suoja vettä ja likaa vastaan

3D Formtechin mikropinnoite sopii loistavasti 3D-tulostettujen kappaleiden viimeistelyyn. Pinnoite levitetään valmiin 3D-tulosteen päälle, jolloin kappaleen pinnalle muodostuu ohut ja kestävä suoja. Käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa sekä kestää erinomaisesti kemikaaleja ja UV-säteilyä. Pinnoite antaa täyden suojan muovikappaleelle ja avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia 3D-tulostettujen kappaleiden käytölle.

Mikropinnoitteen avulla 3D-tulosteista saadaan vedenpitäviä. Pinnoitettuja kappaleita voidaan siis käyttää ulkoilmassa ja kaikkialla missä on mahdollisuus joutua tekemisiin veden tai muun nesteen kanssa. Mikropinnoite ei sisällä vaarallisia aineita ja on turvallinen käyttää.

Pinnoitus voidaan tehdä kaikille materiaaleillemme, niin värjätyille kuin värjäämättömillekin. Mikropinnoite saa kappaleiden värit hehkumaan ja on loistava tapa viimeistellä 3D-tuloste.

Mikropinnoitus (oikealla) tekee kappaleesta vettä ja likaa hylkivän.

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö 3D-tulostuksesta alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: zip, igs, iges, stp, step, stl.
    Liite: (maks. 100 Mt. Tiedostotyypit: zip, igs, iges, stp, step, stl)
  • Jos liitetiedostosi on suurempi kuin 100 Mt, lähetä tarjouspyyntösi liitteineen osoitteella sales@3dformtech.fi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
[index]
[index]