3D-utskrifter
av metall och plast på industriell nivå

Med de högklassiga EOS maskinerna blir 3D-utskrifterna noggranna, snabba och av hög kvalitet.

Bekanta dig med våra 3D-utskriftstjänster

3D-utskrifter av hög kvalitet för industrins och företagens behov

Vi erbjuder 3D-utskrifter av hög kvalitet på industrinivå och tilläggstjänster inom samma tema, för industrins och företagens olika behov. Våra affärs- och produktionsutrymmen ligger på behändigt avstånd från Jyväskylä med goda förbindelser.

Företaget

3D-utskrift i plast och metall

Vi använder oss av flera högklassiga EOS 3D-skrivare för utskrift i såväl metall som plast. Med våra högklassiga maskiner tillverkar vi hållbara utskrifter i plast och metall med en utmärkt ytkvalitet och precision.

Bekanta dig med våra maskiner:

3D-utskrift i plast 3D-utskrift i metall

Prototyper

Med hjälp av prototyper tillverkade med 3D-teknik, det vill säga en individuell mall, kan man riskfritt testa produktens design och användarvänlighet innan man lämnar den för produktion.

Läs mer om prototyperna

Produktion av små serier

Produktion av små serier är ett kostnadseffektivt sätt att tillverka precis den mängd delar som behövs. På det viset slipper man stora investeringar i början och kommer snabbt igång med tillverkningen.

Läs mer om produktion av små serier

Avtalstillverkning

Men avtalstillverkning kan du försäkra dig om att du har fortlöpande tillgång till nya delar utan kostnader och besvär som uppstår av lagring.

Läs mer om avtalstillverkning

Reservdelar

3D-utskrift möjliggör att du snabbt får hållbara reservdelar av god kvalitet efter behov.

Läs mer om reservdelar

Marknadsförings- och utbildningsmaterial

3D-kopior är ett enkelt och fungerande sätt att visualisera en produkts egenskaper i marknadsföringssyfte och för utbildning.

Läs mer om marknadsförings- och utbildningsmaterial

Information om 3D-utskrift

Allt fler företag har hittat 3D-utskriftens många möjligheter och tagit dem i bruk som en del av en lönsam affärsverksamhet. Vad skulle det vara bra att veta om 3D-utskrifter innan man inleder produktionen – vad klarar 3D-utskrifter verkligen av?

Information om 3D-utskrivning

Färgning av 3D-utskrifter

Genom att kemiskt färga 3D-utskrifterna får man dem finslipade för slutanvändaren eller för marknadsföringssyfte. Färgningen ger stycket ett UV-skydd och slutresultatet är mycket hållbart och högklassigt. Det finns många olika färger tillgängliga.

Färgade produkter