3D-utskrift

Vi erbjuder kvalitativ 3D-utskrift på industrinivå för företagets olika behov. Vi erbjuder 3D-utskrift både i plast och metall. Vi tar emot enskilda beställningar men vi gör även fortlöpande avtalstillverkning.

Felfritt, högklassigt resultat

Vi är en pålitlig och högklassig aktör som partner inom 3D-utskrifter för industriföretag. Vi fäster särskild vikt vid en hög kvalitet inom produktionen och gör alltid ett prima arbete. Vi vet exakt vad en 3D-utskrift på industrinivå kräver.

Äkta samarbete med kunden

Vi betjänar våra kunder pålitligt och samarbetar alltid när det gäller 3D-utskriftsbehov, ända från början med en kartläggning av behovet och modellering av stycket. Vi är också vid behov med och utvecklar produkten. Vi hämtar delar gärna med oss av hela vår expertis till kunden, så att vi hittar de bästa och mest funktionella lösningarna i varje situation.

Vår 3D-utskriftstjänst

3D-utskrift av metall

3D-utskrift av metall öppnar helt nya möjligheter för all industriell produktion. Genom att skriva ut i 3D kan man tillverka sådana metallkomponenter som har varit mycket svåra, omöjliga eller mycket dyra att tillverka maskinellt.

Bekanta dig med våra 3D-utskriftstjänster i metall

3D-utskrift i plast

3D-utskriften är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att tillverka olika plastdelar för industrins och företagens bruk. 3D-utskrift passar utmärkt både som produktionsmetod för små serier och för slutproduktion.

Bekanta dig med våra 3D-utskriftstjänster av plast

Information om 3D-utskrift

Allt fler företag har hittat 3D-utskriftens många möjligheter och tagit dem i bruk som en del av en lönsam affärsverksamhet. Vad skulle det vara bra att veta om 3D-utskrifter innan man inleder produktionen – vad klarar 3D-utskrifter verkligen av?

Läs mer om 3D-utskrift

Be om offert!

Lämna en begäran om offert för 3D-utskrift på blanketten nedan, så kontaktar vi dig.

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: zip, igs, iges, stp, step, stl.
    (max. 100 Mt. Dokumentformat: zip, igs, iges, stp, step, stl)
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.