3D-tulostus

Teollisuustason 3D tulostus ja 3D mallinnus yritysten erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy niin muovin kuin metallin 3D-tulostusta. Otamme vastaan yksittäisiä tilauksia ja teemme myös jatkuvaa sopimusvalmistusta.

Virheetön ja laadukas 3D-tulostuspalvelu

Olemme luotettava ja laadukas tekijä teollisuusyritysten 3D-tulostuskumppanina. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotannon korkeaan laatuun ja teemme aina priimaa jälkeä. Tiedämme tarkalleen, mitä teollisuustasoinen 3D-tulostus vaatii.

Aitoa yhteistyötä asiakkaan kanssa

Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja teemme yhteistyötä 3D-tulostustarpeissa aina tarvekartoituksesta ja kappaleen mallinnuksesta lähtien. Olemme myös mukana kehittämässä tuotetta tarpeen mukaan. Tuomme mielellämme koko asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön, jotta löydämme parhaat ja toimivimmat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

3D-tulostuspalvelumme

3d-metallin tuloste

Metallin 3D-tulostus

Metallin 3D-tulostus avaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia kaikelle teolliselle tuotannolle. 3D-tulostamalla pystytään valmistamaan sellaisia metallikomponentteja, joiden valmistaminen on koneistamalla ollut hyvin vaikeaa, mahdotonta tai erittäin kallista.

Tutustu metallin 3D-tulostuksen palveluihimme

Muovin 3D-tulostus

3D-tulostus on kustannustehokas ja helppo tapa valmistaa erilaisia muoviosia teollisuuden ja yritysten käyttöön. 3D-tulostus sopii mainiosti niin piensarjojen kuin lopputuotannonkin tuotantomenetelmäksi.

Tutustu muovin 3D-tulostuksen palveluihimme

Tietoa 3D-tulostuksesta

Yhä useammat yritykset ovat löytäneet 3D-tulostuksen monet mahdollisuudet ja ottaneet ne käyttöön osana kannattavaa liiketoimintaa. Mitä 3D-tulostuksesta sitten olisi hyvä tietää ennen tuotannon aloittamista – mihin 3D-tulostus todella pystyy?

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö 3D-tulostuksesta alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: zip, igs, iges, stp, step, stl.
    Liite: (maks. 100 Mt. Tiedostotyypit: zip, igs, iges, stp, step, stl)
  • Jos liitetiedostosi on suurempi kuin 100 Mt, lähetä tarjouspyyntösi liitteineen osoitteella sales@3dformtech.fi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
[index]
[index]