3D-tulostus

Teollisuustason 3D-tulostus metallista ja muovista ei merkitse vain uudenlaista teknologiaa, vaan jotain paljon kokonaisvaltaisempaa – täydellistä ajattelutavan muutosta. 3D-tulostamalla on mahdollista toteuttaa sellaisia muotoja ja pintoja, jotka eivät perinteisissä tuotantomenetelmissä ole edes mahdollisia toteuttaa.

3D-tulostaminen ei ole vain tulevaisuutta, se on tätä päivää

Maailma muuttuu ja teknologia vielä nopeammin. Se, mikä tänään tuntuu mahdottomalta, voi olla totisinta totta nopeammin kuin huomaammekaan. Vaikka uusimmat älyratkaisut ja tulevaisuusskenaariot voivat epäilyttää, on niillä yleensä yksi yhteinen tavoite: helpottaa elämäämme. Teollisuustason 3D-tulostaminen tarjoaa entistä kehittyneempiä ratkaisuja ja uusia tapoja tehdä asiat. Ei siis paineta jarrua, vaan uskalletaan sanoa isosti ”kyllä”. Oletko sinä valmis nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä
metallin 3D-tulostus

Metallin 3D-tulostus

Monimutkaiset komponentit

Hyvä kestävyys

3D-tulostamalla voidaan valmistaa kappaleita, joiden valmistaminen on koneistamalla ollut hyvin vaikeaa, mahdotonta tai erittäin kallista. Erityisesti monimutkaisten ja vaativien kappaleiden valmistamiseen 3D-tulostus sopii erinomaisesti. Metalliset 3D-tulosteet ovat täysin käyttövalmiita lopullisia tuotanto-osia – eivät siis pelkkiä prototyyppejä. 3D-tulostamalla valmistettujen metallikappaleiden laatuun ja kestävyyteen luotetaan muun muassa lento-, lääke- ja autoteollisuudessa. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat sertifioituja ja ISO-standardin mukaisesti testattuja. Lisäksi 3D-tulostaessa aiemmin erikseen valmistetut komponentit voidaan integroida ja näin vähentää tarvittavien komponenttien määrää. Näin on tehty menestyksekkäästi muun muassa autoteollisuudessa. Voisiko teollisuustason 3D-tulostaminen metallista parantaa sinun liiketoimintaasi?

Lue lisää

Muovin 3D-tulostus

Kustannustehokas

Piensarjat

Muovin 3D-tulostuksessa käyttämällämme SLS-tekniikalla (selective laser sintering) eli lasersintraamalla saavutetaan 3D-tulostuksessa kappaleiden erilaiset geometriat lähes rajoituksetta. 3D-tulostamisella pystytään siis toteuttamaan ilman kustannusten nousua sellaisia muotoja ja pintoja, jotka eivät perinteisissä tuotantomenetelmissä ole edes mahdollisia toteuttaa. Ainoastaan kappaleen fyysinen koko ja rakennelujuus asettavat tietyt rajoitteet valmistusmahdollisuuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että 3D-tulostuksessa valmistettavan kappaleen monimutkaisuus ei maksa mitään – toisin kuin perinteisissä, valamiseen perustuvissa, tuotantomenetelmissä, joissa pyritään nimenomaan mahdollisimman yksinkertaisiin suunnitteluratkaisuihin. Voisiko teollisuustason 3D-tulostus muovista parantaa sinun liiketoimintaasi?

Lue lisää
muovin 3D-tulostus

Laitteistomme

Meillä on käytössämme seitsemän huipputason 3D-tulostinta teollisuusalan tarpeisiin, jotka taipuvat tiukkoihinkin vaatimuksiin, standardeihin ja prosesseihin.

Metallin 3D-tulostuksessa käyttämämme laadukas EOS M 290 -laite vastaa ominaisuuksiltaan ja tuotantokapasiteetiltaan erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin. Tuotantomenetelmä perustuu jauhemaisen metallimateriaalin sulattamiseen laserin avulla. Laadukas laite takaa mittatarkan ja tasaisen lopputuloksen. Valmistettu lopputuote on lähes huokoseton.

Muovin tuotantoon käytössämme on kuusi EOSin teollisuustason laadukasta 3D-tulostinta, jotka tulostavat muoviset 3D-tuotteet nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti lasersintrausmenetelmällä. Ne toteuttavat monimutkaisetkin mallit yksilöllisesti ja yksityiskohtaisesti. Tulostustarkkuus on äärimmäisen hyvä ja mallien pinnanlaatu on erinomainen.

Lue lisää

4000

Tulostetta viikossa

7

Huipputason EOS-laitetta

1000

Tyytyväistä asiakasta

Muut palvelut

Tarjoamme apua kaikkiin 3D-tuotannon prosessivaiheisiin.

3D-mallinnus

Mikäli sinulla ei vielä ole valmista suunnitelmaa 3D-tulostettavasta tuotteesta, autamme mielellämme tuotteen 3D-mallinnuksessa. Muutamme olemassa olevan idean sähköiseksi malliksi ja mallinnamme fyysiset osat 3D-malleiksi, jotta ne pystytään tulostamaan.

Konsultointi ja kartoitus

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mitä tarvitsette tai miten 3D-tulostaminen voi parantaa liiketoimintaanne. Se on meidän tehtävämme ja autamme mielellämme ideoimaan ja innovoimaan uusia ratkaisuja eri toimialoille.

Koulutus

Millainen 3D-tulostusprosessi on?
Mitä kaikkea 3D-tulostuksella pystytään toteuttamaan? Millaisia materiaaleja 3D-tulostuksessa käytetään? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaamme yrityksille suunnatuissa koulutuksissa.

Pyydä tarjous

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy 3D-tulostuksen mahdollisuuksista!
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Accepted file types: stp, stl, obj, igs, x_t, zip, Max. file size: 128 MB.
   Suurin sallittu tiedostokoko on 128 Mt. Sallitut tiedostomuodot ovat .stp, .stl, .obj, .igs, .x_t ja .zip

  7 vinkkiä 3D-tulostukseen

  Lataa maksuton opas 3D-tulostuksesta.

  Kysy lisää

  Myynti

  sales

  +358 44 792 3321

  Email Soita

  Ota yhteyttä

  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy 3D-tulostuksen mahdollisuuksista!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.