Metabar® Technology: Metallin 3D-tulostusmetodi mahdollistaa innovatiivisen ja tehokkaan suutinratkaisun

Referenssi // Julkaistu 29 helmikuun, 2024

Metabar® Technology Oy:n kehittämä innovatiivinen teknologia perustuu patentoituun paineilman ja nesteen älykkääseen ohjausjärjestelmään, jossa ratkaisevassa roolissa ovat älykkäästi suunnitellut, 3D-tulostamalla valmistettavat metallisuuttimet.

Vaatesuunnittelija Sofia Ilmonen: ”3D-tulostus on hyvä, helppo ja edullinen tapa kokeilla juttuja!”

Referenssi // Julkaistu 9 tammikuun, 2024

Vaatesuunnittelija Sofia Ilmosen luomuksia on nähty niin Linnan juhlissa 2023 kuin TTK:ssa laulaja Yonan ylläkin. Komeaa kansainvälistä uraa tehneen Ilmosen upeiden vaatteiden taustalla on loppuun asti mietitty modulaarinen konsepti, jossa neliömäisiä moduuleita yhdistelemällä sama vaate muokkautuu eri tarpeisiin. Oleellinen osa konseptia ovat moduulit toisiinsa liittävät 3D-tulostetut napit ja kiinnikkeet. Miten 3D Formtech tukee Sofia Ilmosen pintamuodin vastaista linjaa? Lue lisää!

Sulzer: “Hyvää palvelua ja laadukkaita tuotteita nopeasti, kyllä voimme suositella 3D Formtechiä!”

Referenssi // Julkaistu 5 joulukuun, 2023

Sulzer on maailman johtava nestetekniikan ja kemiankäsittelysovellusten valmistaja. He ovat erikoistuneet kaikentyyppisten nesteiden energiatehokkaisiin pumppaus-, sekoitus-, erotus-, puhdistus-, kiteytys- ja polymerointitekniikoihin. Millaisia hyötyjä teollisuustason 3D-tulostus ja yhteistyö 3D Formtechin kanssa on tuonut? Lue lisää, niin kerromme!

Sibbo Medical Devices: “Uusi tuote markkinoille nopeasti ja kustannustehokkaasti 3D-tulostuksen avulla”

Referenssi // Julkaistu 2 lokakuun, 2023

Sibbo Medical Devices Oy on helsinkiläinen lääkinnällisten laitteiden tuotekehitysyritys, joka tarjoaa innovatiivisia diagnostisia laitteita terveydenhuollon ammattilaisille ja eläinlääkäreille. Autoimme heitä valmistamaan uuden innovatiivisen tuoteperheen ja viemään sen markkinoille nopeasti ja kustannustehokkaasti. Miten yhteistyö eteni? Miksi 3D-tulostus valittiin valmistusmenetelmäksi? Millaisia hyötyjä 3D-tulostuksella on ollut? Lue lisää!

Xedi: “3D-tulostuksen avulla uusi innovaatio nopeasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti myyntivalmiiksi”

Referenssi // Julkaistu 1 maaliskuun, 2023

“Teknologiat ovat kehittyneet tosi paljon muutaman vuoden aikana! Jos sama osa olisi valmistettu ruiskupuristamalla, olisi se vaatinut suunnittelulta enemmän muottiin liittyvien rajoitusten ja lainalaisuuksien seuraamista. Lisäksi muotin tekeminen olisi maksanut tuhansia euroja ja tuotteen valmistusprosessi olisi ollut noin vuoden homma.” Lue lisää!

iLOQ Oy: “Yhteistyö 3D Formtechin kanssa on toimivaa, luotettavaa ja kaikki tilaukset tulevat sovitussa ajassa!”

Referenssi // Julkaistu 28 helmikuun, 2022

“Suurin hyöty on ehdottomasti aika. 3D-tulostuksen avulla voimme nopeuttaa tuotekehityksessä vaadittavien testien tekemistä, joka nopeuttaa myös muita prosesseja. Sitä kautta myös tuotanto saadaan nopeasti käyntiin, kun halutut osat on ensin voitu tulostaa ja varmistua siitä, että niiden muoto, toimivuus ja design ovat kunnossa.” Lue lisää iLOQ Oy:n kokemuksia vuonna 2015 alkaneesta yhteistyöstä 3D Formtechin kanssa!

Grundium Oy: “Muoviosia ilman muotti-investointeja – 3D-tulostus säästää merkittävästi aikaa ja rahaa!”

Referenssi // Julkaistu 16 joulukuun, 2021

“3D-tulostusta käyttämällä emme ole sidottuina tietyn muotoiseen muottiin, vaan saamme tarpeidemme mukaisia osia hyvinkin nopeasti. Kustannukset jäävät tyypillisesti muutamaan sataseen, joskus jopa kymppien tasolle, ja tuotteet tulevat viikon sisällä. Jos haluamme valmistaa yksinkertaisen muoviosan ruiskuvalamalla, muottikustannus on aina vähintään muutama tuhat euroa ja sen valmistaminen kestää tyypillisesti kuukauden, kertoo Grundium Oy:n teknologiajohtaja Janne Haavisto. Miksi Grundiumilla ollaan erityisen tyytyväisiä yhteistyöhön 3D Formtechin kanssa? Sopiiko 3D-tulostus muuhunkin kuin prototyyppeihin?

Harvia Oyj: “Lopputulos onnistui 3D-tulostuksella kertaheitolla, helposti ja nopeasti!”

Referenssi // Julkaistu 10 joulukuun, 2021

"Lopputulos onnistui kertaheitolla. Osat toimitettiin pöydälleni alle viikossa tilauksesta ja yhteistyö sujui kaikkinensa erinomaisesti. Ohutlevystä taitettuna tuote olisi ollut varmasti paljon kalliimpi. Suosittelen 3D Formtechia kumppaniksi kaikille, jotka haluavat saada huipputason 3D-tulostamista!". Lue, kuinka Harvia on hyödyntänyt 3D-tulostusta!

Aeromon Oy: “3D-tulostettujen kappaleiden pinnanlaatu ja mekaaniset ominaisuudet ovat ihan omaa luokkaansa!”

Referenssi // Julkaistu 30 marraskuun, 2021

“Perinteisempi valmistusteknologia kahlitsee aika paljon kappaleiden geometriaa, koska osat pitää saada esimerkiksi ruiskupuristusmuotista ulos. Aeromonin valmistama mittalaite on hyvin monimutkainen ja 3D-tulostaminen on yksinkertaisesti muita keinoja helpompi tapa valmistaa useat komponentit.” Lue, kuinka Aeromon on hyödyntänyt 3D-tulostusta ja millaista yhteistyö 3D Formtechin kanssa on ollut!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita