Blogi

Millaisia vaatimuksia teollisuustasoinen metallin 3D-tulostus asettaa laitteistolle ja tuotannon laadulle?

Yritysten tarpeisiin vastaava teollisuustason metallin 3D-tulostus asettaa tietyt kriteerit laitteistolle ja tuotannon laadulle. Tässä kirjoituksessa käymme läpi näitä kriteereitä ja sitä, miksi lisäävän valmistuksen aloittamista suunnittelevien yritysten kannattaa ottaa ne huomioon.

Julkaistu 21. helmikuuta 2019

Lue artikkeli

Metallin lisäävä valmistus – uusi blogisarja alkaa

Vuosi sitten kerroimme aloittavamme metallin lisäävän valmistuksen. Uudistus avasi täysin uudenlaisia mahdollisuuksia suomalaiselle konepajateollisuudelle. Nyt kerromme uudessa blogisarjassamme juurta jaksain, mitä nämä mahdollisuudet ovat ja mihin ne perustuvat.

Julkaistu 30. tammikuuta 2019

Lue artikkeli

3D-mallinnus vaatii optimointia ja uudenlaista ajattelua

Ennen kuin 3D-tulostin laitetaan toden teolla töihin, tarvitaan 3D-malli tulostettavasta kappaleesta. 3D-mallin tekeminen eli 3D-mallinnus on tehokkaan 3D-tulostuksen perusta, johon kannattaa panostaa.

Julkaistu 30. marraskuuta 2018

Lue artikkeli

3D-tulostetut prototyypit tekevät tuotekehityksestä nopeampaa ja edullisempaa

Tuotekehityksen yhtenä yleisimpinä kompastuskivenä voidaan pitää prototyyppien valmistamista – tarkemmin sanottuna prototyypin valmistamisen korkeaa hintaa ja valmistusprosessin hitautta. 3D-tulostamalla prototyypit pystytään valmistamaan aiempaa huomattavasti nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Julkaistu 20. marraskuuta 2018

Lue artikkeli
[index]
[index]