“En ole koskaan pelännyt uusia projekteja”

Blogi // Julkaistu 9 huhtikuun, 2024

Yrittäjälle sopiva, kehityshaluinen ja periksiantamaton luonne, työn kautta saatu monipuolinen kokemus tuotekehityksestä ja muutama päätöstä kohti kannustava yhteensattuma johtivat siihen, että Toni Järvitalo perusti 3D Formtechin keväällä 2014. Rohkeasti eteenpäin menemällä yritys on 10 vuodessa päässyt pitkälle, alan suurimmaksi toimijaksi Suomessa.

3D Formtechin vuosi 2023 ja kohti juhlavuotta 2024

Blogi // Julkaistu 21 joulukuun, 2023

Vuosi 2023 lähenee loppuaan ja on aika summata yhteen, miten se on mennyt. Istuimme alas keskustelemaan 3D Formtechin toimitusjohtajan ja perustajan Toni Järvitalon kanssa. Mitä tästä vuodesta jää käteen? Miltä näyttää teollisen 3D-tulostuksen tulevaisuus? Entä miksi me 3D Formtechilla olemme erityisen innoissamme vuodesta 2024? Lue lisää, niin kerromme!

Kuinka tehdä lisää myyntiä 3D-tulostamalla?

Blogi // Julkaistu 15 joulukuun, 2023

3D-tulostuksen myytinmurtajien webinaarissa 3D Formtechin Head of Sales Lasse-Matti Nieminen sekä sales managerit Patrik Oksanen ja Ville Niemelä istuivat tunnin ajaksi alas keskustelemaan myynnin maailmasta. Mistä lähteä liikkeelle 3D-tulostuksen kanssa? Miten 3D-tulostus voi auttaa tekemään lisää myyntiä? Onko 3D-tulostus itseisarvo? Keräsimme blogiin ylös muutaman noston keskusteluista ja blogin lopusta löydät myös linkin webinaaritallenteeseen, jonka voit ladata itsellesi katsottavaksi maksutta.

4 syytä, miksi teollisuustason 3D-tulostus on kustannustehokas ja kannattava valinta

Blogi // Julkaistu 18 syyskuun, 2023

Kun puhutaan erilaisten muovi- ja metalliosien valmistamisesta, osien hinta ymmärrettävästi kiinnostaa. Moni kuitenkin katsoo asiaa liian yksioikoisesti, eikä siksi saa 3D-tulostuksen potentiaalia hyödynnettyä. Miksei ostohinta kerro kaikkea? Miksi 3D-tulostus on strateginen valinta ja voi rakentaa kilpailuetua? Tässä blogissa avaamme tarkemmin neljä syytä siihen, miksi teollisuustason 3D-tulostus on kustannustehokas ja kannattava valinta!

Kemiallinen kiillotus vie muoviosien suorituskyvyn uudelle tasolle

Blogi // Julkaistu 27 kesäkuun, 2023

Laitteistovalikoimamme on kasvanut, sillä investoimme AMT:n kemialliseen kiillotukseen tarkoitettuun POSTPRO SF100 -laitteistoon, joka vie osien suorituskyvyn uudelle tasolle. Se ei pelkästään luo viimeisteltyjä osia, vaan myös parantaa mekaanista suorituskykyä, kestävyyttä ja luo osiin mm. vesitiiviin pinnan. 3D Formtech on ensimmäinen toimija Suomessa, joka tarjoaa kyseisen laitteiston kaupalliseen käyttöön asiakkailleen. Tässä blogissa kuulet, millaisia hyötyjä kemiallisesta kiillotuksesta on muoviosille!

Mitä laatu teollisuustason 3D-tulostuksessa tarkoittaa?

Blogi // Julkaistu 7 kesäkuun, 2023

Haluamme lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, mitä teollisuustason 3D-tulostus yrityksille tänä päivänä tarjoaa sekä millaista laatua voit odottaa kumppanilta, jolle laatu on prioriteetti nro 1. Ensin on kuitenkin hyvä pohtia, mitä laatu tarkoittaa? Onko kyse ainoastaan siitä, miltä osat näyttävät? Miten laatua ylipäätään voidaan seurata ja valvoa? Lue lisää!

Teollisuustason 3D-tulostus: pientä näpertelyä vai huippuluokan laatua teollisuuteen?

Blogi // Julkaistu 9 toukokuun, 2023

Saimme vuodenvaihteessa käyttöömme tuplasti aiempaa suuremmat tuotantotilat, jotka ovat ennennäkemättömät Suomessa. 3D-tulostukseen liittyy edelleen ennakkoluuloja aina pienessä konepajassa puuhastelusta kirjastossa tai kotona tehtävään 3D-tulostukseen. Kun puhutaan teollisuustason 3D-tulostuksesta, totuus on jotakin ihan muuta. Ajattelimme, että paras keino nähdä, kuulla ja kokea mitä teollisuustason 3D-tulostus tänä päivänä on, olisi kutsua asiakkaitamme meille vierailulle. Järjestimmekin huhtikuussa kutsuvierastilaisuuden lähes 50 osallistujalle ja tässä blogissa pääset mukaan kuulemaan, mistä oli kyse!

Teollisuustason 3D-tulostuksen rooli suomalaisessa teollisuudessa kasvaa — muovi- ja metalliosia miljoonan komponentin vuosivauhdilla

Blogi // Julkaistu 20 huhtikuun, 2023

“3D-tulostuksella alkaa olla merkittävä rooli suomalaisessa teollisuudessa — eikä mikään ihme. Sen avulla yrityksiin saadaan mm. kustannussäästöjä, tehokkaampaa ja nopeampaa tuotantoa, parempia ja toimivampia osia, vastuullisempaa tuotantoa ja parhaassa tapauksessa myös kilpailuetua. Yritysten omavaraisuus kasvaa, kun osat voidaan tilata muutamissa päivissä läheltä ja digitaaliset varaosat puolestaan varmistavat, ettei varastohyllyllä makaa miljoonia”. Lue tiedote ja lisää tavoitteistamme!

Valmista laadukkaat lopputuotteet 3D-tulostamalla

Blogi // Julkaistu 29 maaliskuun, 2023

Vaikka tietoisuus teollisen 3D-tulostuksen potentiaalista lisääntyy koko ajan, edelleen moni yllättyy siitä, kuinka voit valmistaa myös lopputuotteet 3D-tulostamalla - laadusta tinkimättä. Haluamme omalta osaltamme olla korjaamassa mahdollisia ennakkoluuloja 3D-tulostukseen liittyen ja varmistaa, että mahdollisimman monessa valmistavan teollisuuden yrityksessä tiedetään, mitä teollinen 3D-tulostus muovista ja metallista voi mahdollistaa. Mitä 3D-tulostus mahdollistaa? Mitä pintatekstuurit ovat? Lue lisää blogista!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita