Teollisuustason 3D-tulostus – trendit ja tulevaisuus

3D-tulostaminen alana kehittyy huimaa vauhtia, joten kannattaakin huolehtia, että on perillä sen viimeisimmistä mahdollisuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Kuinka pysyä mukana markkinassa? Miltä 3D-tulostuksen tulevaisuus näyttää? Mistä lähteä liikkeelle, kun 3D-tulostus kiinnostaa? Lataa maksuton asiantuntijaopas nyt!

Katso lisää

3D-tulostus suunnittelijalle – materiaalit ja mahdollisuudet

materiaalit

Siinä missä aiemmin erilaiset tuotteet ja niiden osat on jouduttu suunnittelemaan valmistettavuuden ehdoilla, 3D-tulostus tuo rajattomat mahdollisuudet myös suunnittelijan saataville. Enää ei siis tarvitse mennä se edellä, miten tuote voidaan valmistaa vaan se edellä, mitä tuotteen tai osan halutaan olevan ja tekevän. Lataa maksuton suunnittelijan opas nyt!

Katso lisää

Teollisuustason 3D-tulostus – paljon enemmän kuin pelkkiä prototyyppejä

materiaalit

Teollisuustason 3D-tulostus muovista ja metallista ei ole vain tulevaisuutta. Se on jo vahvasti tätä päivää - tässä ja nyt. 3D-tulostamiseen liittyy kuitenkin edelleen ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä, jonka vuoksi halusimme kirjoittaa tämän oppaan ja auttaa ymmärtämään, miksi on korkea aika siirtyä pois muoteista ja viedä valmistava teollisuus 2020-luvulle.

Katso lisää

7 vinkkiä 3D-tulostukseen

materiaalit

3D-tulostus ei merkitse vain uudenlaista teknologiaa, vaan jotain paljon kokonaisvaltaisempaa – täydellistä ajattelutavan muutosta teollisuuden suunnittelussa ja tuotannossa. Teollisuustason 3D-tulostaminen tarjoaa uusia tapoja tehdä asioita ja nostaa liiketoiminnan uudelle tasolle. Tässä maksuttomassa oppaassa annamme 7 vinkkiä 3D-tulostuksen hyödyntämiseen!

Katso lisää

5 askelta metallin 3D-tulostamisen hyödyntämiseen

materiaalit

Huippuluokan 3D-tulostus metallista mullistaa koko teollisuusalan. Jotta yritykset säilyttäisivät kilpailuetunsa, on viimeistään nyt aika pohtia metallin 3D-tulostamisen tarjoamia mahdollisuuksia. Tässä maksuttomassa oppaassa kerromme sinulle 5 vinkkiä siihen, kuinka hyödyntää metallin 3D-tulostusta!

Katso lisää

Pyydä tarjous

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy 3D-tulostuksen mahdollisuuksista!
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Accepted file types: stp, stl, obj, igs, x_t, zip, Max. file size: 128 MB.
   Suurin sallittu tiedostokoko on 128 Mt. Sallitut tiedostomuodot ovat .stp, .stl, .obj, .igs, .x_t ja .zip

  7 vinkkiä 3D-tulostukseen

  Lataa maksuton opas 3D-tulostuksesta.

  Kysy lisää

  Myynti

  sales

  +358 44 792 3321

  Email Soita

  Ota yhteyttä

  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy 3D-tulostuksen mahdollisuuksista!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.