Webinaari: Metalli-roast – onko järkeä käyttää teollisen 3D-tulostuksen materiaalina metallia?

materiaalit

Tule kuulolle, kun 3D Formtechin titaanit haastavat toisensa metallin 3D-tulostamisen kiperien kysymysten äärellä! Maksuton webinaari järjestetään ke 29.5. klo 10–11. Roastaajana toimii Patrik “Muovimies” Oksanen ja roastattavan penkille istuu Ville “Metallimies” Niemelä.

Katso lisää

Teollisuustason 3D-tulostus metallista – opas ostajalle

materiaalit

3D-tulostus

Teollisuustason 3D-tulostus on erinomainen valmistusmenetelmä haastaville metalliosille ja sen mahdollisuudet kasvavat jatkuvasti. Tämä opas on sinulle, joka suunnittelet metalliosien valmistusta 3D-tulostamalla tai olet ehkä jo niitä aiemminkin tilannut.

Katso lisää

3D-tulostus suunnittelijalle – materiaalit ja mahdollisuudet

materiaalit

suunnittelu

Siinä missä aiemmin erilaiset tuotteet ja niiden osat on jouduttu suunnittelemaan valmistettavuuden ehdoilla, 3D-tulostus tuo rajattomat mahdollisuudet myös suunnittelijan saataville. Enää ei siis tarvitse mennä se edellä, miten tuote voidaan valmistaa vaan se edellä, mitä tuotteen tai osan halutaan olevan ja tekevän. Lataa maksuton suunnittelijan opas nyt!

Katso lisää

Teollisuustason 3D-tulostuksen laatu ja laadunvarmistus

Laatu

3D-tulostus

Lopputuotteet

Vaikka tietoisuus teollisen 3D-tulostuksen potentiaalista lisääntyy koko ajan, edelleen moni yllättyy siitä, kuinka laadukkaita ja viimeisteltyjä osia 3D-tulostuksen avulla voidaan suunnitella ja valmistaa. Haluamme omalta osaltamme olla korjaamassa mahdollisia ennakkoluuloja 3D-tulostukseen liittyen ja varmistaa, että valmistavan teollisuuden yrityksissä tiedetään, millaisia hyötyjä teollinen 3D-tulostus muovista ja metallista voi liiketoiminnalle tuoda. Mistä 3D-tulostuksen laatu syntyy? Kuinka sitä voidaan seurata ja valvoa? Kuinka valita kumppani, jolta voi odottaa saavansa laatua? Lataa maksuton opas nyt!

Katso lisää

4 syytä valmistaa laadukkaat lopputuotteet 3D-tulostamalla

3D-tulostus

Lopputuotteet

Jälkikäsittely

Vaikka tietoisuus teollisen 3D-tulostuksen potentiaalista lisääntyy koko ajan, moni edelleen yllättyy siitä, kuinka laadukkaita ja viimeisteltyjä lopputuotteita 3D-tulostamalla on mahdollista valmistaa. Haluamme omalta osaltamme olla korjaamassa mahdollisia ennakkoluuloja 3D-tulostukseen liittyen ja varmistaa, että mahdollisimman monessa valmistavan teollisuuden yrityksessä tiedetään, mitä teollinen 3D-tulostus muovista ja metallista voi mahdollistaa. Lataa maksuton opas nyt!

Katso lisää

8 syytä, miksi teollinen 3D-tulostus on vihreämpi valinta

kestävä kehitys

3D-tulostus

Vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat asioita, joista jokaisen yrityksen on hyvä olla kiinnostunut tänä päivänä. 3D-tulostukseen liittyy paljon hyötyjä kuten kustannustehokkuus, ajansäästö ja vapaampi suunnittelu. Yksi vähemmän esillä oleva hyöty on 3D-tulostuksen ympäristöystävällisyys ja siksi päätimme kirjoittaa aiheesta lisää. Lataa maksuton opas nyt!

Katso lisää

Mitä on teollisuustason 3D-tulostus ja miksi siitä kannattaa kiinnostua?

kustannukset

3D-tulostus

Teollisuustason 3D-tulostuksesta puhutaan entistä enemmän ja sitä hyödynnetään jo lähestulkoon alalla kuin alalla. Tässä oppaassa palaamme hetkeksi perusasioiden äärelle ja kerromme, miten 3D-tulostus tapahtuu, millaisia hyötyjä se voi sinulle tarjota, miten sen hinta muodostuu ja kuinka löydät oikean kumppanin 3D-tulostukseen.

Katso lisää

3D-tulosteiden jälkikäsittely – mitä, miksi, miten?

jälkikäsittely

3D-tulostus

3D-tulosteiden jälkikäsittelystä puhutaan liian vähän. Se tekee kuitenkin paitsi itse osasta tai tuotteesta paremman, auttaa myös teitä erottumaan markkinoilla paremmin. 3D-tulostusta hyödynnetään monessa yrityksessä entistä laajemmin ja siksi perustaso ei enää riitä. Jälkikäsittelyn avulla osa tai tuote voidaan viimeistellä viimeisen päälle. Mutta miksi ja miten?

Katso lisää

Teollisuustason 3D-tulostus – trendit ja tulevaisuus

3D-tulostaminen alana kehittyy huimaa vauhtia, joten kannattaakin huolehtia, että on perillä sen viimeisimmistä mahdollisuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Kuinka pysyä mukana markkinassa? Miltä 3D-tulostuksen tulevaisuus näyttää? Mistä lähteä liikkeelle, kun 3D-tulostus kiinnostaa? Lataa maksuton asiantuntijaopas nyt!

Katso lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita