8 syytä, miksi teollinen 3D-tulostus on vihreämpi valinta

kestävä kehitys

3D-tulostus

Vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat asioita, joista jokaisen yrityksen on hyvä olla kiinnostunut tänä päivänä. 3D-tulostukseen liittyy paljon hyötyjä kuten kustannustehokkuus, ajansäästö ja vapaampi suunnittelu. Yksi vähemmän esillä oleva hyöty on 3D-tulostuksen ympäristöystävällisyys ja siksi päätimme kirjoittaa aiheesta lisää. Lataa maksuton opas nyt!

Katso lisää

Mitä on teollisuustason 3D-tulostus ja miksi siitä kannattaa kiinnostua?

kustannukset

3D-tulostus

Teollisuustason 3D-tulostuksesta puhutaan entistä enemmän ja sitä hyödynnetään jo lähestulkoon alalla kuin alalla. Tässä oppaassa palaamme hetkeksi perusasioiden äärelle ja kerromme, miten 3D-tulostus tapahtuu, millaisia hyötyjä se voi sinulle tarjota, miten sen hinta muodostuu ja kuinka löydät oikean kumppanin 3D-tulostukseen.

Katso lisää

3D-tulosteiden jälkikäsittely – mitä, miksi, miten?

jälkikäsittely

3D-tulostus

3D-tulosteiden jälkikäsittelystä puhutaan liian vähän. Se tekee kuitenkin paitsi itse osasta tai tuotteesta paremman, auttaa myös teitä erottumaan markkinoilla paremmin. 3D-tulostusta hyödynnetään monessa yrityksessä entistä laajemmin ja siksi perustaso ei enää riitä. Jälkikäsittelyn avulla osa tai tuote voidaan viimeistellä viimeisen päälle. Mutta miksi ja miten?

Katso lisää

Teollisuustason 3D-tulostus – trendit ja tulevaisuus

3D-tulostaminen alana kehittyy huimaa vauhtia, joten kannattaakin huolehtia, että on perillä sen viimeisimmistä mahdollisuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Kuinka pysyä mukana markkinassa? Miltä 3D-tulostuksen tulevaisuus näyttää? Mistä lähteä liikkeelle, kun 3D-tulostus kiinnostaa? Lataa maksuton asiantuntijaopas nyt!

Katso lisää

3D-tulostus suunnittelijalle – materiaalit ja mahdollisuudet

materiaalit

Siinä missä aiemmin erilaiset tuotteet ja niiden osat on jouduttu suunnittelemaan valmistettavuuden ehdoilla, 3D-tulostus tuo rajattomat mahdollisuudet myös suunnittelijan saataville. Enää ei siis tarvitse mennä se edellä, miten tuote voidaan valmistaa vaan se edellä, mitä tuotteen tai osan halutaan olevan ja tekevän. Lataa maksuton suunnittelijan opas nyt!

Katso lisää

Teollisuustason 3D-tulostus – paljon enemmän kuin pelkkiä prototyyppejä

materiaalit

Teollisuustason 3D-tulostus muovista ja metallista ei ole vain tulevaisuutta. Se on jo vahvasti tätä päivää - tässä ja nyt. 3D-tulostamiseen liittyy kuitenkin edelleen ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä, jonka vuoksi halusimme kirjoittaa tämän oppaan ja auttaa ymmärtämään, miksi on korkea aika siirtyä pois muoteista ja viedä valmistava teollisuus 2020-luvulle.

Katso lisää

7 vinkkiä 3D-tulostukseen

materiaalit

3D-tulostus ei merkitse vain uudenlaista teknologiaa, vaan jotain paljon kokonaisvaltaisempaa – täydellistä ajattelutavan muutosta teollisuuden suunnittelussa ja tuotannossa. Teollisuustason 3D-tulostaminen tarjoaa uusia tapoja tehdä asioita ja nostaa liiketoiminnan uudelle tasolle. Tässä maksuttomassa oppaassa annamme 7 vinkkiä 3D-tulostuksen hyödyntämiseen!

Katso lisää

5 askelta metallin 3D-tulostamisen hyödyntämiseen

materiaalit

Huippuluokan 3D-tulostus metallista mullistaa koko teollisuusalan. Jotta yritykset säilyttäisivät kilpailuetunsa, on viimeistään nyt aika pohtia metallin 3D-tulostamisen tarjoamia mahdollisuuksia. Tässä maksuttomassa oppaassa kerromme sinulle 5 vinkkiä siihen, kuinka hyödyntää metallin 3D-tulostusta!

Katso lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita