Asiantuntijaopas: 4 syytä valmistaa laadukkaat lopputuotteet 3D-tulostamalla

Vaikka tietoisuus teollisen 3D-tulostuksen potentiaalista lisääntyy koko ajan, moni edelleen yllättyy siitä, kuinka laadukkaita ja viimeisteltyjä lopputuotteita 3D-tulostamalla on mahdollista valmistaa. Haluamme omalta osaltamme olla korjaamassa mahdollisia ennakkoluuloja 3D-tulostukseen liittyen ja varmistaa, että mahdollisimman monessa valmistavan teollisuuden yrityksessä tiedetään, mitä teollinen 3D-tulostus muovista ja metallista voi mahdollistaa.

Teollisuustason 3D-tulostusta hyödynnetään tänä päivänä jo alalla kuin alalla. Kun haluat viedä tuotteesi seuraavalle tasolle, kannattaa 3D-tulostuksen ja jälkikäsittelyn tarjoamat rajattomat mahdollisuudet selvittää. Me olemme siinä mielellämme apuna.

Tässä asiantuntijaoppaassa kerromme sinulle…

✔️ Mihin käyttötarkoitukseen teollisuustason 3D-tulostus sopii?
✔️ Miksi valita 3D-tulostus lopputuotteiden valmistukseen?
✔️ Mitä pintatekstuurit ovat?
✔️ Miten osia voidaan jälkikäsitellä?
✔️ Mistä lähteä liikkeelle, kun 3D-tulostus kiinnostaa?

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täytettyäsi saat oppaan sähköpostiisi.

Älä huoli, mekin vihaamme roskapostia emmekä tule sitä sinulle lähettämään. Pyydämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa oppaan. Lisäksi saat meiltä postia muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Lataa maksuton opas tästä:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita