3D Formtech

Voisiko teollisuustason 3D-tulostus parantaa sinun liiketoimintaasi? Me uskomme niin. Lähes 10-vuotisen historiamme aikana olemme nähneet sen, kuinka aikaisemmin tuotteet tai sen osat suunniteltiin tuotantotekniikan ehdoilla. Nyt on kuitenkin asia toisin. Lasertekniikkaa hyödyntävät laitteemme pystyvät ihmeisiin, joita ei ennen ole edes pystytty käsittämään todeksi. Materiaaleina tulostamme erilaisia muoveja ja metalleja, jotka kestävät vaativimmissakin käyttötarkoituksissa uhmaten vettä, likaa, kemikaaleja ja auringonvaloa. Tiedämme olevamme edelläkävijä ja haluamme sinunkin olevan.

Me olemme 3D Formtech – kumppanisi ensiluokkaiseen 3D-tulostukseen ūü§Ě

Miltä 3D-tulostuksen tulevaisuus näyttää? Jos meiltä kysytään, ehdottomasti valoisalta! Teollisuustason 3D-tulostus muovista ja metallista on paitsi tulevaisuutta, ennen kaikkea jo tätä päivää. Me 3D Formtechilla autamme valmistavan teollisuuden parissa työskenteleviä yrityksiä Suomessa ja kansainvälisesti näkemään 3D-tulostuksen tarjoamat rajattomat mahdollisuudet.

Emme ole pelkästään tulostaja tai toimittaja. Kokonaisvaltaisena teollisuustason 3D-tulostuksen asiantuntijana ja kumppanina olemme mielellämme apuna paitsi valmistuksen, myös suunnittelun ja viimeistelyn kanssa. Erityisesti värjäys- ja pinnoitusprosessimme ovat ainutlaatuisia, ja tulemme myös tulevaisuudessa keskittymään siihen, että voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia osia ja tuotteita, jotka vastaavat vaativiin ja tarkkoihinkin laatustandardeihin. Kun siis etsit kokonaisvaltaista, kokenutta ja asiantuntevaa kumppania teollisuustason 3D-tulostukseen, 3D Formtech on oikea valinta.

Lue referenssejä

6 x miksi 3D Formtech?

 

3D-tulostuksen asiantuntijat ‚úĒÔłŹ

Tiesitkö, että valmistamme n. 40% kaikista Suomessa tehtävistä 3D-tulosteista? Pian 10-vuotisen historiamme aikana olemme nähneet teollisuustason 3D-tulostuksen kehityksen ja katsomme myös vahvasti tulevaisuuteen.

Laadukkaat laitteistot ‚úĒÔłŹ

Laitteistot ovat kriittisen tärkeässä roolissa mm. laadun, tarkkuuden ja toimitusvarmuuden näkökulmasta Рsiksi olemme investoineet niihin. Käytössämme on useita EOSin 3D-tulostimia, joiden lisäksi laadun kruunaa jälkikäsittelylaitteisto sekä materiaalinkäsittelylaitteisto.

Sertifioidut materiaalit ‚úĒÔłŹ

Käytämme vain parhaita muovi- ja metallimateriaaleja, joilla on myös sertifikaatit ja laatu kunnossa. Laadukkaat materiaalit takaavat, että myös osat ja tuotteet vastaavat vaativiinkin tarpeisiin.

Viimeistelty lopputulos ‚úĒÔłŹ

Ammattimainen jälkikäsittely tekee paitsi itse osasta tai tuotteesta paremman, auttaa myös teitä erottumaan markkinoilla paremmin. Meiltä saat tiukkoihinkin laatustandardeihin vastaavia osia ja  tuotteita, jotka voit ottaa käyttöön ja myyntiin sellaisenaan.

100% tyytyv√§isyystakuu ‚úĒÔłŹ

Aidosti asiakaslähtöinen toiminta ovat meille kunnia-asia, josta saamme kiitosta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakas edellä ja lupaamme ensiluokkaista laatua Рsiksi tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun.

Kokonaisvaltainen kumppani ‚úĒÔłŹ

Olemme ennen kaikkea strateginen kumppani, jonka kanssa sparrailla, kehittää ja varmistua siitä, että 3D-tulostuksen täysi potentiaali on käytössä. Sinun ei tarvitse tietää, mitä tulostaa tai millä materiaaleilla Рme olemme täällää sinua varten aina suunnittelusta valmistukseen ja jälkikäsittelyyn saakka.

teollisuustason 3D-tulostaminen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sales

+358 20 1550 610

Email Soita