Asiantuntijaopas: Teollisuustason 3D-tulostus: mitä se on ja miksi siitä kannattaa kiinnostua?

Teollisuustason 3D-tulostuksesta puhutaan entistä enemmän ja sitä hyödynnetään jo lähestulkoon alalla kuin alalla. Aiemmissa oppaissamme olemme kertoneet mm. materiaaleista ja suunnitteluvinkeistä, 3D-tulostuksen trendeistä ja tulevaisuudesta, 3D-tulosteiden jälkikäsittelystä sekä siitä, miksi luopua muoteista ja tuoda valmistava teollisuus 2020-luvulle. Tässä oppaassa palaamme hetkeksi tärkeiden perusasioiden äärelle.

3D-tulostukseen liittyy paljon hypeä ja vaikka monimutkaiset muodot sen yksi hyödyistä onkin, meidän mielestämme teollisuustason 3D-tulostus sopii erinomaisesti myös yksinkertaisempien osien valmistukseen. Siksi jokaisen yrityksen kannattaa selvittää, millaisia mahdollisuuksia teollisuustason 3D-tulostus tarjoaa juuri sinun yrityksellesi ja alallesi.

Tässä asiantuntijaoppaassa (päivitetty 6/2024) kerromme sinulle…

✔️ Miten 3D-tulostus konkreettisesti tapahtuu?
✔️ Mistä 3D-tulostuksen hinta muodostuu?
✔️ Millaisia hyötyjä 3D-tulostus tarjoaa?
✔️ Kuinka löydät kumppanin 3D-tulostukseen?

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täytettyäsi saat oppaan sähköpostiisi.

Älä huoli, mekin vihaamme roskapostia emmekä tule sitä sinulle lähettämään. Pyydämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa oppaan. Lisäksi saat meiltä postia muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Lataa maksuton opas tästä:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita