Asiantuntijaopas: 3D-tulostus suunnittelijalle – materiaalit ja mahdollisuudet

Paljon puhutaan siitä, kuinka 3D-tulostus on tulevaisuutta. Todellisuudessa teollisuustason 3D-tulostus on vahvasti jo tätä päivää ja valmistavan teollisuuden uusi normaali, ja siitä kannattaa myös suunnittelijan kiinnostua viimeistään nyt. Kokosimme tähän maksuttomaan asiantuntijaoppaaseen tärkeimmät huomiot sinulle, joka haluat oppia lisää aiheesta!

Siinä missä aiemmin erilaiset tuotteet ja niiden osat on jouduttu suunnittelemaan valmistettavuuden ehdoilla, 3D-tulostus tuo rajattomat mahdollisuudet myös suunnittelijan saataville. Enää ei siis tarvitse mennä se edellä, miten tuote voidaan valmistaa vaan se edellä, mitä tuotteen tai osan halutaan olevan ja tekevän.

Tässä maksuttomassa suunnittelijoille suunnatussa oppaassa (päivitetty 12/2023) kerromme sinulle:

✔️ Millaisia materiaaleja muovin ja metallin 3D-tulostukseen voidaan käyttää? Mikä materiaali sopii mihinkin?
✔️ Mitä ottaa huomioon, kun suunnittelee 3D-tulosteita?
✔️ Miksi suunnittelijan kannattaa valita 3D-tulostus?
✔️ Kuinka lähteä liikkeelle, kun 3D-tulostus kiinnostaa?

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täytettyäsi saat oppaan sähköpostiisi.

Älä huoli, mekin vihaamme roskapostia emmekä tule sitä sinulle lähettämään. Pyydämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa oppaan. Lisäksi saat meiltä postia muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Lataa opas:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita