Webinaari: Metalli-roast – onko järkeä käyttää teollisen 3D-tulostuksen materiaalina metallia?

Tule kuulolle, kun 3D Formtechin titaanit haastavat toisensa metallin 3D-tulostamisen kiperien kysymysten äärellä! Maksuton webinaari järjestetään ke 29.5. klo 10–11. Roastaajana toimii Patrik “Muovimies” Oksanen ja roastattavan penkille istuu Ville “Metallimies” Niemelä.

Metallin 3D-tulostaminen on meille ja asiakkaillemme jo arkipäivää. Jos se ei vielä ole sitä sinulle, nyt kannattaa hypätä kyytiin pysyäksesi mukana kehityksessä. Webinaarissa nostamme esille niin metallitulostamisen huikeat mahdollisuudet kuin tämänhetkiset rajoitteetkin. Tiedossa on rehellistä ja suoraa asiantuntijapuhetta, ilman kuivia kalvosulkeisia.

Näistä puhumme:

✔️ Hinta – kannattaako metallitulostaminen?
✔️Laatu – millaista jälkeä metallia tulostamalla oikeasti saadaan?
✔️ Mahdollisuudet – mihin kaikkeen metalli taipuu ja mikä on vielä haastavaa?

Jos teollinen metallin 3D-tulostaminen kiinnostaa vähänkään, tätä webinaaria ei kannata jättää väliin. Ilmoittaudu siis mukaan viereisellä lomakkeella!

Ilmoittautuessasi annat meille samalla markkinointiluvan, mutta ei hätää, emme lähetä sinulle roskapostia. Saat meiltä uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Ilmoittaudu webinaariin:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita