Professional Additive Manufacturing (AM) Training – 3D-tulostuksen koulutuskokonaisuus 19.3.-28.5.2024

Oletko pohtinut, mitä nykyaikaiset valmistusmenetelmät voisivat yrityksellesi mahdollistaa? Kuinka rakentaa kilpailuetua ja saavuttaa tavoitteet 3D-tulostuksen avulla? Ja mitä 3D-tulostus konkreettisesti tarkoittaa? Järjestämme yhdessä Etteplanin kanssa Professional Additive Manufacturing (AM) Training – 3D-tulostuksen koulutuskokonaisuuden 19.3.-28.5.2024. Koulutuksesta on valittavissa joko laajempi suunnittelijoille rakennettu kokonaisuus tai yrityksen johdolle / manager-tasolle räätälöity kokonaisuus. Viime kevään koulutus täyttyi nopeasti, joten toimi nopeasti ja varaa paikkasi nyt!

Onko 3D-tulostuksen potentiaali tunnistettu ja hyödynnetty?

Teollisuustason 3D-tulostus (additive manufacturing) muovista ja metallista on paljon enemmän kuin vain valmistustapa. Se on ennen kaikkea strateginen valinta ja tuo parhaimmillaan yrityksellesi kilpailuetuja, joilla erottua markkinassa.

Kuulostaako tämä tutulta…

  • olet kiinnostunut 3D-tulostuksesta, mutta et ole varma, mikä teknologia teille sopisi, miten osat kannattaa suunnitella vastaamaan 3D-tulostuksen tarpeita ja kuinka saada teollinen 3D-tulostus aidosti osaksi organisaatiosi toimintaa ja prosesseja.
  • haluat pysyä ajan tasalla valmistusmenetelmien kehityksestä ja varmistaa, että teillä on uusin tietotaito käytössänne. Teknologiat kehittyvät kovaa vauhtia ja tällä hetkellä 3D-tulostukseen liittyy vielä kysymyksiä ja ennakko-olettamuksia, jotta se voitaisiin nähdä aidosti strategisena valintana ja saada täysi hyöty irti.
  • nykyiset osat tai tuotteet ovat vaikeita, aikaavieviä ja/tai kalliita valmistaa nykyisillä valmistusmenetelmillä. Haluat päästä käytännössä tutustumaan 3D-tulostuksen mahdollisuuksiin ja/tai jopa kokeilemaan, miten suunnittelet, valmistat ja käsittelet oman osan 3D-tulostamalla.

Jos yksikin kohta puhutteli sinua, koulutuskokonaisuutemme on sinua varten.

 

”Jos haluat oppia 3D-tulostuksesta, en tiedä parempaa kurssia.” – palaute keväältä

Koulutuksen sisältö – suunnittelijat

Oletko tällä hetkellä design engineer, R&D Manager, production engineer, service engineer, procurement engineer, quality control / assurance engineers tai muissa suunnittelutehtävissä? Silloin suunnittelijoille suunnattu koulutuskokonaisuus on sinulle! Kokonaisuuteen kuuluu 8 x 4 h koulutusta, joissa keskitytään erityisesti suunnitteluun ja valmistukseen. Koulutus toteutetaan pääosin Teamsin välityksellä, mutta pelkän teorian varaan ei tarvtise jäädä. Hands-on -päivässä Tampereella pääset suunnittelemaan 3D-tulostettavia osia ja hands-on -päivässä Jyväskylässä 3D Formtechin tiloissa valmistamaan osan alusta loppuun 3D-tulostamalla asiantuntijoidemme johdolla. Tukemme jatkuu vielä tämänkin jälkeen ja yhdessä varmistamme, että uudet opit menevät käytäntöön.

Koulutuskieli on suomi ja oppimisessa hyödynnetään niin teoriaa, ryhmätöitä, itsenäisiä harjoituksia, brainstormingia, Q&A-kyselyjä kuin käytännön harjoittelua. Tutustu tarkemmin sisältöön ja aikatauluun esitteestä.

Koulutuskokonaisuuden hinta: 2550 € + alv

Lataa esite
PRO AM suunnittelijalle

Koulutuksen sisältö – johdolle

Työskenteletkö tällä hetkellä jossakin seuraavista tehtävistä: R&D director, production manager, procurement manager, project manager, product owner tai muuten yrityksen johdossa ja/tai strategisessa hankintatoimessa? Silloin johdolle suunnattu koulutuskokonaisuus on sinulle! Kokonaisuuteen kuuluu yksi yhteinen moduuli suunnittelijoiden kanssa (aiheena 3D-tulostuksen nykytila ja tulevaisuus ja kuinka saada 3D-tulostuksesta kaikki hyöty irti) sekä yksi kokonainen koulutuspäivä 11.4.2024 Jyväskylässä. Koulutuspäivän aikana pääset tutustumaan 3D-tulostukseen paikan päällä 3D Formtechin tiloissa. Päivän aikana opit lisää mm. valmistusteknologiasta, 3D-tulostuksen implementoinnista omaan liiketoimintaasi ja kuulet lisää käytännön esimerkkejä 3D-tulostuksen hyödyntämisestä. Päivään kuuluu myös illallinen, jossa pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan aiheista. Kun haluat olla edelläkävijä ja varmistua siitä, että tiedät 3D-tulostuksen potentiaalin liiketoiminnallesi, tämä koulutuskokonaisuus on sinua varten.

Tutustu tarkemmin sisältöön ja aikatauluun esitteestä.

Koulutuksen hinta: 1200 € + alv

Lataa esite
PRO AM koulutus johdolle

Asiakkailta kuultua

”Koulutuksesta on seurannut paljon hyvää keskustelua tulostuksen mahdollisuuksista ja ennen kaikkea sen varteenotettavuudesta yhtenä valmistusmenetelmänä muiden rinnalla. Koulutukseen osallistuneiden keskuudessa ei ole enää epävarmuutta tai pelkoja siitä etteikö tulostusta voisi käyttää sarjavalmistusmenetelmänä ja nyt meillä on hyvä ymmärrys siitä, mitä kaikkea voidaan tehdä, mitä asioita pitää huomioida suunnittelussa sekä millaisia työvaiheita itse tulostamiseen liittyy. Kaikki kiittelivät myös sitä että koulutus oli ihan oikea koulutus eikä loputtomalta tuntuva koulutustahojen myyntipuhe. Koulutus antoi myös erinomaisen alkusysäyksen ylläpitää ja kehittää yrityksemme sisäistä tulostusosaamista asiaan vihkiytyneiden kesken säännöllisillä pullakahveilla, joihin muutkin tulostuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Samalla ydinporukalla pyrimme jakamaan tulostuksen ilosanomaa läpi organisaation ennakkoluulojen ja asenteiden muuttamiseksi.”

– Joona Kujala, Mechanical engineer, Vaisala

 

”Loistava koulutus, joka tarjosi erinomaisen leikkauksen teollisen 3D-tulostuksen nykytilasta. Koulutus avasi hyvin silmiä tulostamisen sarjatuotantosovelluksista ja koulutuksessa nähtyjen esimerkkien ja työkalujen avulla on nyt helpompi löytää kohteita, joihin tulostusta voidaan jo nyt hyödyntää sarjatuotannossa, kustannustehokkaasti.”

– Taneli Heikkilä, Product development engineer, Ponsse

Ilmoittaudu koulutukseen

3d-tulostus koulutus


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Toni Järvitalo

Toimitusjohtaja, CEO

Email Soita