Professional Additive Manufacturing Training – 3D-tulostuksen koulutuskokonaisuus 29.3.-14.6.2023

Oletko pohtinut, mitä nykyaikaiset valmistusmenetelmät voisivat yrityksellesi mahdollistaa? Kuinka rakentaa kilpailuetua ja saavuttaa tavoitteet 3D-tulostuksen avulla? Ja mitä 3D-tulostus konkreettisesti tarkoittaa? Järjestämme yhdessä Etteplanin kanssa suunnittelijoille, insinööreille, esihenkilöille ja/tai strategiselle hankintatoimelle suunnatun koulutuskokonaisuuden 29.3.-14.6.2023. Tämä koulutus ei ole pelkkää teoriaa, vaan nyt laitetaan toden teolla kädet saveen (tai kirjamellisesti materiaalijauheeseen) ja tehdään!

Ilmoittaudu mukaan nyt, paikat täyttyvät nopeasti!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Koulutus sopii sinulle, jos…

  • haluat pysyä ajan tasalla valmistusmenetelmien kehityksestä ja varmistaa, että teillä on uusin tietotaito käytössänne.
  • olet kiinnostunut 3D-tulostuksesta, mutta et ole varma, mikä teknologia teille sopisi, miten osat kannattaa suunnitella vastaamaan 3D-tulostuksen tarpeita ja kuinka saada teollinen 3D-tulostus aidosti osaksi organisaatiosi toimintaa ja prosesseja.
  • haluat oppia lisää siitä, kuinka 3D-tulostuksen arvoketju rakentuu, miten hinta muodostuu, miltä 3D-tulostuksen nykytila ja tulevaisuus näyttää ja miten saada siitä paras hyöty irti.
  • olet valmis oppimaan käytännössä ja haluat päästä kokeilemaan, miten suunnittelet, valmistat ja käsittelet oman osan 3D-tulostamalla.

”Kurssin jälkeen pystyn oikeasti hyödyntämään tulostusta teollisena valmistusmenetelmänä eikä vain harrastelijan askarteluvälineenä” – asiakaspalaute koulutuksesta

metallin 3D-tulostus
mitä on metallin 3D-tulostus

Mitä, kenelle, missä?

Koulutuskokonaisuus järjestetään 29.3.-14.6.2023 välisenä aikana pääasiassa Teamsin välityksellä. Online-valmennuspäivissä opit lisää mm. 3D-tulostamisen teknologiasta, materiaaleista ja sarjavalmistuksesta. Ei pelkkää teoriaa, vaan paljon käytännön esimerkkejä ja yksilöllisiä tehtäviä, joiden avulla viet opitut asiat nopeasti käytäntöön. Hands-on -päivässä 3D Formtechin tiloissa pääset valmistamaan osan alusta loppuun 3D-tulostamalla asiantuntijoidemme johdolla. Tukemme jatkuu vielä tämänkin jälkeen ja yhdessä varmistamme, että uudet opit menevät käytäntöön.

Koulutuskokonaisuus sopii sekä yrityksen johdolle ja esihenkilöille että suunnittelijoille / insinööreille. Osa moduuleista on yhteisiä, ja osa puolestaan vain suunnittelijoille suunnattuja.

Esihenkilöille / johdolle suunnatuissa kolmessa neljän tunnin koulutuksessa käydään tarkemmin läpi 3D-tulostuksen nykytilaa ja tulevaisuutta, teknologioita, 3D-tulostuksen mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostajana ja kasvattajana, käytännön esimerkkejä ja implementointia, hintaa sekä arvoketjun muodostumista.

Suunnittelijoille/insinööreille on näiden moduulien lisäksi kuusi moduulia eli yhteensä 9 x 4 h koulutusta, joissa keskitytään erityisesti suunnitteluun ja valmistukseen.

Koulutuksen hinta:

3 moduulia esihenkilöille ja johdolle:
600 €/hlö + alv

9 moduulia suunnittelijoille ja insinööreille:
2550 €/hlö + alv

 

Asiakkailta kuultua

”Koulutuksesta on seurannut paljon hyvää keskustelua tulostuksen mahdollisuuksista ja ennen kaikkea sen varteenotettavuudesta yhtenä valmistusmenetelmänä muiden rinnalla. Koulutukseen osallistuneiden keskuudessa ei ole enää epävarmuutta tai pelkoja siitä etteikö tulostusta voisi käyttää sarjavalmistusmenetelmänä ja nyt meillä on hyvä ymmärrys siitä, mitä kaikkea voidaan tehdä, mitä asioita pitää huomioida suunnittelussa sekä millaisia työvaiheita itse tulostamiseen liittyy. Kaikki kiittelivät myös sitä että koulutus oli ihan oikea koulutus eikä loputtomalta tuntuva koulutustahojen myyntipuhe. Koulutus antoi myös erinomaisen alkusysäyksen ylläpitää ja kehittää yrityksemme sisäistä tulostusosaamista asiaan vihkiytyneiden kesken säännöllisillä pullakahveilla, joihin muutkin tulostuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Samalla ydinporukalla pyrimme jakamaan tulostuksen ilosanomaa läpi organisaation ennakkoluulojen ja asenteiden muuttamiseksi.”

– Joona Kujala, Mechanical engineer, Vaisala

 

”Loistava koulutus, joka tarjosi erinomaisen leikkauksen teollisen 3D-tulostuksen nykytilasta. Koulutus avasi hyvin silmiä tulostamisen sarjatuotantosovelluksista ja koulutuksessa nähtyjen esimerkkien ja työkalujen avulla on nyt helpompi löytää kohteita, joihin tulostusta voidaan jo nyt hyödyntää sarjatuotannossa, kustannustehokkaasti.”

– Taneli Heikkilä, Product development engineer, Ponsse

Koulutuksen sisältö

Jokainen moduuli kestää 4 tuntia ja toteutus on hands on- päivää lukuunottamatta Teamsissa. Koulutuskieli on suomi ja oppimisessa hyödynnetään niin teoriaa, ryhmätöitä, itsenäisiä harjoituksia, brainstormingia, Q&A-kyselyjä kuin käytännön harjoittelua. Koulutus järjestetään keskiviikkoisin klo 8-12. Tutustu tarkemmin sisältöön ja aikatauluun esitteestä.

Lataa esite
koulutuksen sisältö

Ilmoittaudu koulutukseen!

    Maksuehdot: 50% koulutuksen hinnasta laskutetaan ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen ja 50% koulutuksen päätyttyä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan koulutukseen ja maksamaan koulutusmaksun kokonaisuudessaan. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 25 hlöä. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden siirtää koulutuksen alkamisajankohtaa tai peruuttaa koulutuksen järjestämisen, mikäli osallistujia ei saada riittävästi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Toni Järvitalo

toimitusjohtaja, CEO

Email Soita