Asiantuntijaopas: 5 askelta metallin 3D-tulostamisen hyödyntämiseen

Huippuluokan 3D-tulostus metallista mullistaa koko teollisuusalan. Jotta yritykset säilyttäisivät kilpailuetunsa, on viimeistään nyt aika pohtia metallin 3D-tulostamisen tarjoamia mahdollisuuksia.

Kirjoitimme tämän oppaan, jotta yrityksesi oppii näkemään metallin 3D-tulostuksen mahdollisuudet – ja myös hyödyntämään niitä. Metallin 3D-tulostus avaa uusia mahdollisuuksia kaikenlaiselle teolliselle tuotannolle aina yksittäisistä monimutkaisista osista laajempiin kokonaisuuksiin.

Metallin 3D-tulostamisen avulla voidaan valmistaa täysin uudenlaisia metallikappaleita, joiden valmistaminen olisi koneistamalla hyvin vaikeaa, kallista tai jopa mahdotonta.

Metallin 3D-tulostuksen markkinat ovat käyneet maailmalla jo pitkään kuumana ja mm. lento-, lääke- ja autoteollisuudessa on hyödynnetty 3D-tulostuksen mahdollisuuksia.

Viime aikoina metallin 3D-tulostuksen kysyntä on ollut kovassa kasvussa myös Suomessa, mutta aiheesta ei ole ollut juurikaan tietoa tarjolla.

Tässä oppaassa käymme läpi mm.

  • miten valita yritykselle sopivin tuotantomenetelmä
  • miten hyödynnät 3D-tulostamisen monipuolista materiaalivalikoimaa
  • miten otat huomioon metallurgisen laadun vaatimukset
  • mitä kannattaa ottaa huomioon metallin 3D-tulostusta harkitessaan

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täytettyäsi saat oppaan sähköpostiisi.

Älä huoli, mekin vihaamme roskapostia emmekä tule sitä sinulle lähettämään. Pyydämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa oppaan. Lisäksi saat meiltä postia muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Lataa opas:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita