Asiantuntijaopas: 7 vinkkiä 3D-tulostukseen

Monelle tulee mieleen 3D-tulostuksesta prototyyppituotannon menetelmä, joka on löydetty jo 1980-luvulla. Noista ajoista on tultu pitkä matka näihin päiviin ja 3D-tulostuksen teknologiat ja mahdollisuudet ovat kehittyneet valtavasti. Nykyään 3D- tulostamalla voidaan valmistaa kappaleita, joiden valmistaminen on koneistamalla ollut hyvin vaikeaa, mahdotonta tai erittäin kallista.

Kirjoitimme tämän oppaan kertoaksemme 3D-tulostuksen potentiaalista teollisuusalan yrityksille.

3D-tulostus ei merkitse vain uudenlaista teknologiaa, vaan jotain paljon kokonaisvaltaisempaa – täydellistä ajattelutavan muutosta teollisuuden suunnittelussa ja tuotannossa. Teollisuustason 3D-tulostaminen tarjoaa uusia tapoja tehdä asioita ja nostaa liiketoiminnan uudelle tasolle. Tässä oppaassa kerromme mm.

  • 3D-tulostuksen keskeisimmät
    periaatteet
  • vinkkejä 3D-tulostuksen tehokkaaseen
    hyödyntämiseen teollisuudessa

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täytettyäsi saat oppaan sähköpostiisi.

Älä huoli, mekin vihaamme roskapostia emmekä tule sitä sinulle lähettämään. Pyydämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa oppaan. Lisäksi saat meiltä postia muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Lataa opas:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita