Asiantuntijaopas: Teollisuustason 3D-tulostus – paljon enemmän kuin pelkkiä prototyyppejä

Teollisuustason 3D-tulostus muovista ja metallista ei ole vain tulevaisuutta. Se on jo vahvasti tätä päivää – tässä ja nyt. 3D-tulostamiseen liittyy kuitenkin edelleen ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä, jonka vuoksi halusimme kirjoittaa tämän oppaan ja auttaa ymmärtämään, miksi on korkea aika siirtyä pois muoteista ja viedä valmistava teollisuus 2020-luvulle.

Vaikka 3D-tulostus mahdollistaa mitä monimutkaisempien geometristen muotojen luomisen ja valmistamiamme osia löytyy AirBusin suihkuturbiinimoottoreista asti, 3D-tulostus ei ole vain monimutkaisia osia tai hypetystä varten. Sen rajattomat mahdollisuudet ovat valmistavan teollisuuden yrityksille, joissa muovia ja metallia jollakin tavalla hyödynnetään. Tässä maksuttomassa asiantuntijaoppaassa kerromme…

 

  • Mihin käyttötarkoituksiin 3D-tulostus soveltuu? Onko se vain prototyyppien valmistusta varten?
  • Millainen on 3D-tulosteen matka ideasta valmiiksi tuotteeksi? Mitä eri vaiheita 3D-tulostuksessa on?
  • Kuinka eri valmistusmenetelmät eroavat toisistaan sekä milloin ja miksi valita 3D-tulostus?
  • Mistä lähteä liikkeelle, jos 3D-tulostus kiinnostaa?

 

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täytettyäsi saat oppaan sähköpostiisi.

Älä huoli, mekin vihaamme roskapostia emmekä tule sitä sinulle lähettämään. Pyydämme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa oppaan. Lisäksi saat meiltä postia muutaman kerran vuodessa, kun meillä on esimerkiksi uusi asiantuntijaopas tai muuta sellaista sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Lataa opas:


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita