Tervetuloa valmistavan teollisuuden uusi normaali! Oletko valmis?

Varaa maksuton tapaaminen asiantuntijan kanssa

Muutamme maailmaa yksi osa kerrallaan

Yrityksissä pohditaan, kuinka pysyä mukana vihreässä siirtymässä, luoda kustannustehokkuutta ja erottua kovassa kilpailussa. Me 3D Formtechillä näytämme tietä kohti uutta normaalia valmistavassa teollisuudessa. Uutta normaalia, jossa valmistus tehdään ensiluokkainen laatu, vastuullisuus ja asiakastyytyväisyys edellä.

Autamme valmistavassa teollisuudessa toimivia kasvuhaluisia yrityksiä innovoimaan ennennäkemättömiä ratkaisuja ja rakentamaan menestyksekkäämpää sekä vastuullisempaa liiketoimintaa teollisuustason 3D-tulostuksen avulla. Voittavat kilpailuedut rakennetaan nyt. Ja siksi autamme siinä myös sinua, joka olet valmis sen askeleen kanssamme ottamaan.

Koska meidän tehtävämme ei ole täyttää odotuksia. Meidän tehtävämme on ylittää ne ja luoda alalle uusi normaali.

Mitä tarkoittaa uusi normaali valmistavassa teollisuudessa? Se tarkoittaa sitä, että…

Mahdottomasta tulee MAHDOLLISTA

3D-tulostus toimii monilta osin täysin päinvastoin kuin perinteiset valamiseen perustuvat valmistusmenetelmät. Kun opit katsomaan tuttujakin asioita uudesta perspektiivistä, 3D-tulostus tekee mahdottomasta mahdollista. Ja me autamme sinua siinä.

Laatu ei vain täytä, vaan YLITTÄÄ odotukset

Meillä laatu ei ole vain sanahelinää. Meillä laatu ohjaa kaikkea tekemistä aina asiakkaan konsultoinnista ja koulutuksesta suunnitteluun, valmistuksesta jälkikäsittelyyn sekä johtamisesta asiakaspalveluun. Meillä on 100% tyytyväisyystakuu, ja seisomme ylpeinä laadun takana.

Rakennetaan voittavia KILPAILUETUJA

3D-tulostus mahdollistaa entistäkin parempien osien suunnittelun ja valmistuksen. 3D-tulostus tuo asiakkaillemme tyypillisesti mm. tehokkuutta, kustannussäästöjä, tyytyväisempiä asiakkaita ja sitä kautta kasvua. Parhaimmillaan se rakentaa teille voittavan kilpailuedun.

Luodaan uskomattomia INNOVAATIOITA

Olipa kyseessä sitten yksittäisen osan parempi valmistettavuus tai maailmaa muuttava innovaatio, 3D-tulostamalla sen potentiaali on helppoa selvittää. Kun aiemmin käytössä olleet suunnittelun lainalaisuudet eivät enää päde, vain taivas on rajana suunnittelussa.

Muutetaan MAAILMAA yksi osa kerrallaan

Jos haluat tehdä asioita kuten aina ennenkin, 3D-tulostus ei ole sinua varten. Mutta jos haluat varmistaa, että voit tarjota asiakkaillesi parasta, erotut kilpailussa ja pysyt kehityksen kelkassa mukana, autamme mielellämme. Ala kasvaa valtavaa vauhtia – varmista, että olet mukana.

VASTUULLISUUS luo kestävää kasvua

Vihreä siirtymä on jokaisella yrityksellä edessä. Kun osat voidaan valmistaa ekologisemmin, nopeammin ja kustannustehokkaammin, rakennat kestävää kasvua. Olemme asiantuntija ja strateginen kumppani, joka auttaa sinua hyödyntämään 3D-tulostuksen täyden potentiaalin.

Miksi 3D Formtech?

Jyväskylässä sijaitsevat tuotantotilamme kätkevät sisäänsä huippuluokan konesaleja, valtavan määrän tietotaitoa ja sekä yhteisen unelman tehdä teollisuustason 3D-tulostuksesta arkipäivää. Vuonna 2014 keuruulaisen kesämökin saunassa syntyneestä ideasta on noustu alan johtavaksi toimijaksi Suomessa ja kasvu jatkuu niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. 

Strateginen kumppanisi kestävän kasvun tueksi

Emme ole vain valmistaja. Olemme strateginen kumppani sinulle, joka haluat löytää ennenäkemättömiä ratkaisuja, olla rohkeasti edelläkävijä ja rakentaa kannattavaa kasvua kestävästi. Autamme sinua hyödyntämään teollisen 3D-tulostuksen täyden potentiaalin. Konsultoimme, valmistamme ja viimeistelemme, jotta sinä voit tarjota omille asiakkaillesi entistäkin parempia ratkaisuja.

Tutkittua ja takuuvarmaa laatua kaikessa tekemisessä

Meille laatu ei ole vain sanahelinää tai sitä, miltä osat näyttävät. Meillä laatu liittyy kaikkeen siihen, mitä teemme, miksi teemme ja miten teemme. Meidän tavoitteemme ei ole vain täyttää odotuksiasi, vaan ylittää ne. Kun valitset kumppanin, jolle laatu on kaiken keskiössä, saat paitsi parempia, toimivampia ja kestävämpiä osia, ennen kaikkea tukea oman liiketoimintasi kehittämiseen, kasvuun ja voittavan kilpailuedun rakentamiseen.

Ainutlaatuinen tietotaito ja ihmiset sinua varten

10 vuoden ja miljoonien osien kokemuksella tiedämme, mitä teemme. Olemme erikoistuneet laadukkaiden lopputuotteiden valmistukseen, erikoismateriaaleihin, sarjavalmistukseen, vastuullisuuteen ja valittuihin tekniikoihin, jotka tunnemme paremmin kuin omat taskumme. Meillä voit olla varma, että saat henkilökohtaista palvelua ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Kun sinä olet tyytyväinen, me olemme tyytyväisiä.

Haluatko selvittää, mitä uusi normaali voisi teidän liiketoiminnallenne tarkoittaa? Varaa maksuton keskusteluaika asiantuntijan kanssa!

Varaa maksuton aika tästä

10 000

Tulostetta viikossa

8

Huipputason EOS-laitetta

1000

Tyytyväistä asiakasta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

sales

+358 20 1550 610

Email Soita