Me 3D Formtechilla haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut laadukkaiden lopputuotteiden valmistamiseen. Siksi investoimme AMT:n kemialliseen kiillotukseen tarkoitettuun POSTPRO SF100 -laitteistoon, jonka avulla muoviosien visuaalinen ja mekaaninen pinnanlaatu on paras mahdollinen. Nyt saat muoviosat kemiallisesti kiillottuna kauttamme!

Mitä hyötyä osien kemiallisesta kiillotuksesta on muoviosille?

Mitä hyötyä osien kemiallisesta kiillotuksesta on muoviosille?

✔️ Entistäkin parempi ja viimeistellympi pinnanlaatu luo paitsi tyylikkään näköisiä osia, mutta myös parantaa osien mekaanista suorituskykyä. Erityisesti lopputuotteena käyttöön menevien osien tulee olla visuaalisesti viimeisteltyjä ja laadukkaita – tähän kemiallinen kiillotus on erinomainen ratkaisu.

✔️ Kemiallisessa kiillotuksessa muovikappaleen pinta suljetaan täysin. Tämän vuoksi käsitellyt osat hylkivät vettä, likaa ja öljyä tehokkaasti sekä ovat ilmatiiviitä.

✔️ Prosessi on FDA-hyväksytty eli voimme tehdä elintarvikekäyttöön sopivia tuotteita.

Kemialliseen kiillotukseen tarkoitetun POSTPRO SF100 -laitteiston myötä voimme nyt tarjota asiakkaillemme kemiallista kiillotusta muoviosien viimeistelyyn, jotta niiden pinnanlaatu ja suorituskyky vastaavat tarkkoihinkin vaatimuksiin lopputuotekäytössä. Ensiluokkainen jälkikäsittely sekä laadukkaiden lopputuotteiden valmistus on meille kunnia-asia, ja panostamme niihin myös jatkossa, kun luomme uutta normaalia valmistavaan teollisuuteen. Tutustu myös muihin jälkikäsittelytekniikoihin täällä.

Varmista, että teollisuustason 3D-tulostuksen täysi potentiaali on käytössänne.

3D Formtech – luomme uuden normaalin valmistavaan teollisuuteen.

kemiallinen kiillotus

Haluatko kuulla lisää teollisen 3D-tulostuksen mahdollisuuksista yrityksellesi?

Varaa maksuton keskusteluaika asiantuntijan kanssa