Övriga tjänster

Förutom egentlig 3D-utskrift erbjuder vi mångsidigt olika experttjänster inom 3D-utskrivning.

Bekanta dig med våra experttjänster

Utbildning

Vi erbjuder företag utbildning i 3D-utskrivning, där vi går igenom nuläget i 3D-utskrivning och olika möjligheter som 3D-utskrivning erbjuder företag och industrier inom olika branscher.

Läs mer

Konsultering och kartläggning

Vi erbjuder konsulttjänster och kartläggning för företag med syftet att klarlägga 3D-utskrivningens lönsamma användningsmöjligheter i varje företagsverksamhet.

Läs mer

3D-modellering

Vi erbjuder vid behov våra kunder planeringstjänster som behövs inför 3D-utskrivningen och även 3D-produktmodellering så att vi får idén i utskrivbar form.

Läs mer

Färgade produkter

Genom att kemiskt färga 3D-utskrifterna får man dem finslipade för slutanvändaren eller för marknadsföringssyfte. Färgningen ger stycket ett UV-skydd och slutresultatet är mycket hållbart och högklassigt. Det finns många olika färger tillgängliga.

Läs mer

Metallstycken

Det är klokt att tillverka metallstycken genom 3D-utskrift i fråga om objekt där det krävs att delarna är hållbaraa och lätta.

Läs mer

Ytbehandlade produkter

Den färdiga 3D-utskriften kan skyddas och behandlas med vår microytbehandling. Ytbehandlingen är smutsavstötande och gör stycket helt vattentåligt.

Läs mer